Handlekurv Min side

Janove i
Operaen

Kjøp
Spilles
20. oktober–20. oktober
SCENE
Hovedscenen
Varighet
1 t 40 min

Tilbake etter seks år

I 2013 fylte Janove Operaen med sitt Kaizers Orchestra seks ganger på én uke. Etter at moderskipet tok pause har Janove virkelig etablert seg som soloartist med to bandalbum og utsolgte turnéer over hele landet, inkludert Sentrum Scene og Rockefeller. I 2017 omtalte Dagsavisen Janove som den mest etterspurte festivalartisten her til lands.

I fjor, etter 20 år som artist, fikk vi for første gang fikk oppleve Janove alene, eksklusivt og personlig med utgivelsen Spindelvevriff EP og den påfølgende soloturnéen Spindelvevriff Tour. Både albumet og liveshowet bekreftet hans posisjon som en av landets mest solide låtskriver, tekstforfatter og historieforteller. Media belønnet det nye showet med fantastiske anmeldelser.  

Perfeksjonisme i dempet og rå form

– BERGENSAVISEN, TERNINGKAST 6

Høsten 2019 gjør Janove en ny og større Spindelvevriff Tour og søndag 20. oktober står en av Norges beste og mest karismatiske frontmenn igjen her på Hovedscenen: denne gangen alene, bare omringet av et utall instrumenter fra sitt kjellerstudio og klar med sine låter og tekster fra solokarrieren, inkludert den nye publikumsfavoritten Bak En Sky Heim som Janove har fremført live på flere store tv programmer høsten/vinteren 2018.

I tillegg til en flott lys- og lydproduksjon tar Janove i bruk sin erfaring fra teater, musikaler og filmunivers. Scenen er kledd inn i en halvmåne av funklende baktepper og kulisser. Det ryktes om en aktiv scenograf som i dress og hatt dukker opp under konserten og gjør den ekstra minnerik med sin tilstedeværelse og visuelt krydder.

Pris
470 – 570 kr
  • søndag 20. oktober
    17.00 / Hovedscenen
  • søndag 20. oktober
    19.30 / Hovedscenen