Handlekurv Min side

Lissie:
Catching
A Tiger

Kjøp
Spilles
26. juni
SCENE
Hovedscenen
Varighet
1 t 30 min

Ny dato i 2021

Hurra, denne forestillingen kan du få med deg neste år! Til deg som har kjøpt billett: Billetter/seteplassering overføres automatisk til 26. juni 2021. Hvis du ikke ønsker dette, får du pengene igjen. Kontakt oss på publikum@operaen.no.

Noen av de mange gode vennene hun har fått på veien, dukker også opp på scenen denne kvelden, i tillegg til «The Original Band» som reiste tusenvis av mil på landeveien sammen med Lissie de første årene. Sammen lover de publikum en knallkonsert i Oslos finstue.

Første fotspor fra stor artist

10. februar 2010 la NRK ut en artikkel med overskriften Lydverket elsker: Lissie. Dette var første livstegn i Norge fra en artist som skulle sette et solid fotavtrykk her til lands de kommende årene. Den grepa dama fra Rock Island Illinois, med skandinaviske aner, slapp debutalbumet sitt «Catching a Tiger» samme år, til strålende kritikker.

Hennes første konsert her til lands var på Slottsfjellfestivalen i Tønsberg, der lokalavisa klinket til med terningkast 6 og skrev:

«Streit amerikansk rock har sjelden vært så rått og ekte. Det var til å grine, le og danse til. Forhåndsskrytet var derfor, for en gangs skyld, på sin plass og Lissie beviste at det ikke bare er på plate (og YouTube) at hun er gull. Følsomt og nydelig bladgull.»

4 album og utsolgte konsertsaler 

Debutalbumet til Lissie solgte til gull i Norge samme høst, og superhiten «When I’m Alone» gikk i evig rotasjon på norske radiokanaler. Lissie solgte ut hele fire konserter i Oslo mellom september 2010 og mars 2011 – i tillegg til å selge ut samtlige konserter i andre norske byer.

Etter debuten har Lissie sluppet ytterligere tre kritikerroste studioalbum. Hennes norske fans har trykket henne til sitt bryst, noe som har resultert i at hun har returnert årlig for å glede sitt store publikum med konserter rundt om i landet. Stadig like fulle hus, tyder på at den gjensidige kjærligheten mellom Lissie og publikummet hennes her til lands ikke har bleknet med årene.

10 år har gått, og dette skal feires. Det blir bursdag, det blir mimring med gode venner og det blir flat folkrock-pedal i Operaen søndag 21. juni!

Pris
570–670 kr
  • lørdag 26. juni
    20.00 / Hovedscenen