Hopp til hovedinnhold
Handlekurv Min side

Minner om
Czardas-
fyrstinnen

Kjøp
Spilles
14. desember–21. desember
SCENE
Hovedscenen
Varighet
45 min

Demensvennlig matinéforestilling

Når minnet svikter, fortsetter musikken. Velkommen til forkortet, trivelig og fargerik forestilling tilpasset eldre og personer med demens

Kjenner du noen som har gode minner fra alle de årene da den fengende operetten Czardasfyrstinnen gikk i det gamle operahuset på Youngstorget? Kanskje kan de fortsatt nynne med på Sylva og Edwins vakre duett: «Husker du alt – minner som ennå oss binder»? Eller kjenner du kanskje noen som blir mer levende av musikk, men som av ulike grunner ikke kan være med på en vanlig operaforestilling?

I forbindelse med at operetten Czardasfyrstinnen settes opp i en ny versjon på Hovedscenen, inviterer vi til en forestilling tilpasset eldre, personer med demens og andre som kan ha glede av å oppleve en forenklet fortelling med kortere varighet. 

Lyset vil være på i salen, og det vil være færre publikummere enn vanlig, men som før vil dyktige musikere og sangere i fargerike kostymer framføre levende musikk med vakre, eviggrønne melodier. 

Praktisk info

Du kan ikke kjøpe billetter på nettsiden. For at vi skal være sikre på at riktig publikumsgruppe får glede av denne forestillingen, ber vi deg kontakte vårt kundesenter enten på telefon 21 42 21 21, eller ved å oppsøke vår billettluke i Operaen.

Rullestol: Det er kun 14 rullestolplasser per forestilling. Plass for rullestol må meldes inn og det må gjøres konkret avtale per rullestol som må brukes i salen. Transportrullestol til og fra Operaen lan parkeres på eget område i foajeen.

Rullator: Rullator kan brukes til og fra salen og trenger ikke å meldes inn i forkant.

Heisbehov? Alle billetter er i orkester, så det er ikke behov for bruk av heis.

Varighet: Forestillingen varer 45 minutter

Pause: Ingen pause

Taxi:

Taxi til operaen bestiller man selv

Taxi fra operaen: publikumsservice henviser til oslo taxi og råd om oppmøtested ved broa ved Kirsten Flagstads Plass 1

Servering: Kafeen og restauranten er åpen fra kl. 12, og reservasjon og bestilling gjøres direkte med dem på https://www.sanguinebrasserie.no/

 

Åpningstider 11–16.

Du kan ikke kjøpe billetter på nettsiden, ring 21 42 21 21.

 

Pris
150 kr
 • onsdag 14. desember
  12:00 / Hovedscenen
  Ikke i salg
 • onsdag 14. desember
  14:00 / Hovedscenen
  Ikke i salg
 • torsdag 15. desember
  12:00 / Hovedscenen
  Utsolgt
 • onsdag 21. desember
  12:00 / Hovedscenen
  Ikke i salg
 • onsdag 21. desember
  14:00 / Hovedscenen
  Ikke i salg