Handlekurv Min side

OBOS på
Operataket

Kjøp
Spilles
18. august
SCENE
Operataket
Varighet
6 t

Gyllene Tider, The September When, Timbuktu & Damn! og Ina Wroldsen

Søndag 18. august arrangeres OBOS på Operataket for fjerde år på rad. Konserten er en gave fra OBOS, og billettinntektene går uavkortet til gode formål innen barne- og ungdomsarbeid.

Legender på Operataket
Det legendariske svenske bandet Gyllene Tider, med Per Gessle i spissen, har ikke spilt i Oslo på flere tiår. Nå gleder de seg til å innta en av byens mest spektakulære scener:

– Gyllene Tider har ikke spilt i Norge siden 80-tallet! Det er jo ikke klokt, men bedre sent enn aldri. Nå tar vi turen i forbindelse med vår store avskjedsturné, og ser virkelig frem til å treffe alle norske fans, gamle som unge, Vi sees i Oslo, uttaler bandet.

The September When, med Morten Abel i spissen, er et av sin generasjons mest definerende norske band.

Timbuktu & Damn! Jason Diakité, eller Timbuktu som han er mest kjent som, har vært en av Skandinavias største artister i en årrekke. 

Få norske popartister har en like imponerende hit-katalog å vise til som Ina Wroldsen. Rekken av internasjonale giganter som har nytt godt av Wroldsens låtskrivertalent er både lang og imponerende: Britney Spears, Shakira, Pussycat Dolls, One Direction, Clean Bandit og Demi Lovato, for å nevne noen.

Les mer om OBOS og konsertene her!

Gyllene Tider

Gyllene Tider 

Fire tiår som en institusjon i musikkbransjen, fire millioner solgte plater og flere rekord-turnéer er bare noen av de høydepunktene Gyllene Tider, med Per Gessle i spissen, kan se tilbake på.

Det legendariske bandet står bak en kavalkade av power pop hits: «När vi två blir en» lå 16 uker på første plass på hitlistene før «Sommartider» ble sommerens uovertruffne soundtrack i 1982.

Det legendariske bandet kan skilte med både andre og fjerdeplass på listen over de største turneene i Sverige gjennom tidene, og i 2019 legger de ut på en stor avskjedsturné, som altså stopper på Operataket i Oslo.

 

The September When

The September When

The September When, med Morten Abel i spissen, er et av sin generasjons mest definerende norske band.

Med en imponerende rekke udødelige hits som «Bullet Me», «Cries Like A Baby» og «Can I Trust You», satte de en ny standard for norsk rock.

Tre av deres tilsammen fem album gikk inn som #1 på

VG-lista, og bandet ble kåret til Årets Spellemann i 1993.

I 2019 står The September When igjen på scenen, og det er en stor glede å ha et av Norgeshistoriens største band tilbake i toppform!

 

Ina Wroldsen

Ina Wroldsen

Få norske popartister har en like imponerende hit-katalog å vise til som Ina Wroldsen. Rekken av internasjonale giganter som har nytt godt av Wroldsens låtskrivertalent er både lang og imponerende: Britney Spears, Shakira, Pussycat Dolls, One Direction, Clean Bandit og Demi Lovato, for å nevne noen.

Wroldsens egen internasjonale popstjernestatus ble et faktum da hun tok steget fra bak-kvinne til frontfigur med egne låter som «Aliens», «Strongest», og «Lay It On Me», samt den gigantiske singelen «How Deep Is Your Love», som hun skrev for Calvin Harris, som valgte å beholde hennes vokal på megahiten.

Wroldsen har mottatt utallige priser både i- og utenfor Norge, og har med stort hell etablert seg som en solid liveartist med et bredt og engasjert publikum.Timbuktu & Damn!

Timbuktu & Damn!

Jason Diakité, eller Timbuktu som han er mest kjent som, har vært en av Skandinavias største artister i en årrekke. Det definitive gjennombruddet hans kom med monsterhiten «Det löser sej» og albumet «Alla vill til himmelen men ingen vill dö» i 2005.


Siden den gang har den lille, store skåningen levert kvalitetsmusikk og fantastiske konsertopptredener som perler på en snor. Sammen med sine venner i Damn! er Timbuktu en festgarantist av de sjeldne, og gutta forlater aldri en scene uten å ha gitt sitt aller ytterste. 

 

Praktisk informasjon

Husk

 • Hver kunde kan kjøpe inntil to billetter.
 • Pris: 125 kroner + billettavgift.
 • Du må ha med deg billetten til konserten. Det er ikke tilstrekkelig å vise frem kjøpskvittering
 • Barn over 2 år trenger egen billett.
  Baby 0-2 år: De som har med barn under 2 år henvender seg til publikumsvert ved innslipp for registrering.
 • Billettinntektene går uavkortet til gode formål for barn og unge i Oslo.
 • Det blir ikke solgt billetter på arenaen på konsertdagen.
 • Rullestolbrukere må kjøpe billetter via Operaens kundesenter, på telefon: 21 42 21 21. Rullestolbrukere benytter broen på fremsiden av Operaen.
 • Publikumsinngang er på sjøsiden av Operahuset.
 • Konserten starter kl. 17. Portene åpnes kl. 16. 
 • Vi har ekstra stort fokus på sikkerhet ved innslipp. Derfor er det viktig å være ute i god tid, slik at du er sikker på å få med deg konsertstarten.
 • Det er ikke anledning til å ta med sekk/bag, selfiestang, paraply, mat, drikke, stol eller spisse gjenstander inn på konsertområdet. Av sikkerhetsmessige hensyn er det kun lov å ta med små vesker.
 • Det er ikke parkering utenfor Operaen, og begrenset med parkering i området rundt. Vi oppfordrer derfor alle til å reise kollektivt.
 • Ungdom under 18 år må være i følge med voksen.
 • Barnevogner henvises til eget område og kan ikke tas med inn på konsertområdet.
 • Det er ikke tillatt å ta med hund inn på arenaen.
 • Sjekk været og kle deg etter forholdene.

Vi gleder oss til å se deg!

 

Pris
145 kr
Obos.no/operataket
Billetter selges kun via obos.no
 • søndag 18. august
  17.00 / Operataket
  Utsolgt