Handlekurv Min side

Operaen stengt fram til påske

Den Norske Opera & Ballett avlyser alle forestillinger, konserter og andre publikumsaktiviteter til og med 5. april. I denne perioden er også foajeen stengt, inkludert vår kafé og restaurant.

Dette gjør vi som et forebyggende tiltak mot smittespredning av koronaviruset. Vi beklager de ulempene dette medfører.

Alle arrangementer og konserter i påsken og alle forestillingene av Mestersangerne i Nürnberg er også avlyst. 
Kylián: One of a Kind og Purriot og den forsvunne bronsehesten er utsatt.

Vi avlyser fordi de nasjonale tiltakene mot korona gjør det umulig for oss å gjennomføre selve arrangementene, eller øvelser og andre forberedelser som er nødvendig.

Konsertene med September When, Bertine Zetlitz og Trygve Skaug utsatt

Vi forsøker å finne nye datoer til konsertene med The September When, Bertine Zetlitz/Bugge Wesseltoft og Trygve Skaug. Publikum som har kjøpt billetter, kan bruke disse på ny dato, og alle vil bli kontaktet når vi vet mer.

Alle andre forestillinger

Alle som har betalt med kort, refunderes automatisk via bank. De som har betalt kontant eller med gavekort, blir kontaktet av oss de nærmeste dagene.

Ta kontakt på post@operaen.no om du har spørsmål. Du må regne med noe svartid, siden vi får mange henvendelser disse dagene.

Vi beklager til alle som får endret planene om å gå i Operaen, men håper på forståelse for dette tiltaket. Vi kommer med oppdateringer på operaen.no og Facebook.

Se Folkehelseinstituttets nettsider for fakta, nyheter og råd for å begrense smitte.

Facebook og Instagram

Følg oss på Facebook og instagram for oppdateringer, bilder, videoer og mer.

Facebook
Instagram