Handlekurv Min side
Dissimilis:

Prump –
en musikal
som stinker!

Kjøp
Spilles
21. november–24. november
SCENE
Scene 2
Varighet
2 t

Dissimilis med tidløs og humoristisk reise mellom fantasi og virkelighet

Dissimilis har laget en ellevill musikalkomedie med selveste Donald Prump i hovedrollen, og har her et lekent skråblikk på samfunnet. Med på laget er også Simon Andersen, Henrik Holm fra tv-serien SKAM, og Dean Erik Andersen fra Great Garlic Girls.

Tre antihelter får ufrivillig oppgaven å fikse en ny og yngre kone til den uspiselige og stormannsgale eiendomsmogulen Donald Prump – for å redde sitt uforstyrrede campingplass-paradis. På jakten etter verdige kandidater kommer de over en magisk dør inn til eventyrverden. Der inne møter de kjente og kjære eventyrfigurer i uvante settinger og blir satt på prøver som fort kan få dem til å miste både seg selv og sjelen sin.

Med skråblikk på samfunnet

Prump – en musikal som stinker! er et fengende musikkteater, hvor settingen er løselig basert på universet fra Shrek, det musikalske uttrykket er internasjonale pop-låter kledd i norsk språkdrakt og dansen er moderne i formen. Forestillingen er et komisk skråblikk på samfunnet, en leken historie krydret med vennskap, tro, håp, svik og kjærlighet.

Bryter barrierer

– Som alltid utforsker vi spennet mellom amatører og profesjonelle, ved å ha faglærte scenekunstnere sammen med mennesker med utviklingshemming som likeverdige aktører på scenen, sier Mathias Eckhoff, som selv spiller en av rollene i forestillingen.

Dissimilis Kompetansesenter setter jevnlig opp forestillinger som utfordrer både elever og publikum. I 35 år har Dissimilis brutt barrierer lokalt, nasjonalt og internasjonalt. De har spilt i band og teater, og med både dans og opera på repertoaret.  Denne forestillingen hadde premiere på Bærum kulturhus våren 2018.

 

 

Kunstnerisk team

 • Kunstneriske ansvarlige
  Mathias Eckhoff, Lars Tingelstad
 • Regi
  Mathias Eckhoff
 • Koreografi
  Mathias Eckhoff, Caroline Marie Sprott, Jens Kristian Sævil
 • Musikalsk ledelse og arrangement/tilrettelegging
  Lars Tingelstad, Bård Bjørke
 • Rekvisitter og kostymer
  Truls Agnar Skjørholm, Hilde Gulbrandsen, Silje Kristine Ask, Dean Erik Andersen

Dissimilis

Dissimilis – et litt annerledes kulturtilbud 

Dissimilis arbeider for at mennesker med utviklingshemming og andre funksjonsnedsettelser skal ha en plass i det kulturelle samfunn som likestilte utøvere og mennesker. Med dette ønsker de å bidra til et rikere menneskesyn og et mer åpent og tolerant samfunn. Dissimilis gir et unikt tilrettelagt kulturtilbud, som fremmer sosial tilhørighet, verdighet og livskvalitet utover deltakelse og opplæring i kulturelle aktiviteter.

Pris
250 kr
Språk
Norsk
 • torsdag 21. november
  18.30 / Scene 2
 • fredag 22. november
  18.30 / Scene 2
 • lørdag 23. november
  18.30 / Scene 2
 • søndag 24. november
  18.30 / Scene 2