Petter Moen

Tenor

Intro

Den unge norske tenoren Petter Wulfsberg Moen studerte ved Operahøgskolen i Oslo og ved Det Kongelige Operaakademi i København, hvor han ble uteksaminert sommeren 2014.

Petter Wulfsberg Moen har allerede hatt engasjementer med flere danske opera ensembler, inklusive Det Kongelige Teater i København. Han er også en meget etterspurt konsertsanger med et repertoar som spenner fra Monteverdi, Bach og Händel til Janáček, Stravinsky og Kurt Weill. Han har opptrådt med en rekke danske og norske orkestre og våren 2014 sang han også konserter med Nord Tysklands Radio Symfoniorkester i Hamburg. Sommeren 2014 ble han tatt ut til å medvirke på Akademi for unge sangere ved Festival d’Aix en Provence.

Sesongen 2014/15 sang han blant annet Almaviva i Barberen i Sevilla på Wermland Opera i Karlstad, Remendado i Carmen ved Den Norske Opera & Ballett og Sir Bruno Robertson i Bellini’s I Puritani med Opera Nordfjord. Han har også sunget konserter av Telemanns Der Tod Jesu i Hamburg, med det belgiske barokk orkesteret B'Rock.