Matthew Mark Marriot

Tenor

Intro

Kort bio

Rolle:

Tenor (perm)

Matthew Mark Marriot startet sin musikalske løpebane som femåring ved Wells Cathedral School hvor han var pianoelev. Han fikk fullt stipend for å studere ved Royal Academy of Music og Guildhall School of Music. Han er videreutdannet ved The Royal Scottish Academy of Music and Drama og International Alexander Gibson Opera School. Han ble uteksaminert med Bachelor i musikk, master i musikk og opera med æresbevisninger og Licenciate i undervisning.

Matthew Mark Marriot er også en dyktig pianist og organist. Marriot har opptrådt i alle de store konsertsaler og teatre i Storbritannia og over hele Europa, USA og Asia. Hans siste engasjementer har vært bl.a. Rinnuccio i Gianni Schicchi med Det Skotske Operaorkester, tittelrollen i Albert Herring, rollen som Bill ved den skotske premieren av Johnathan Doves moderne opera Fly, Geoffredo i Rinaldo og Ernesto i Il Giovedi di Grasso ved Barbican i London.

På konsertfronten har han vært solist i Messias med Scottish Chamber Orchestra, Messe Sollenelle med Sir Colin Davies på Barbican Centre, L'ormindo i Cavalli med William Walton i Ischia i Italia og tenorsolist i Te Deum og Carmina Burana med BBC Scottish Symphony Orchestra i National Concert Hall i Glasgow.