Hopp til hovedinnhold
Handlekurv Min side

Carla Pérez Mora

Danser

Carla Pérez ble født i 1987 i Barcelona, der hun begynte å ta ballettklasser som barn. Etter at hun ble uteksaminert ved Universitat Autònoma de Barcelona i 2008, fortsatte hun et utdanningsprogram med fokus på moderne dans, med Ramon Oller og ved AREA Barcelona, The Place (London) og Studio Harmonic (Paris).

I løpet av sin karriere har hun samarbeidet med Erre que Erre Danza, SenZaTempo, Kernel Dance Theatre og La Fura dels Baus. Hun startet også et mindre kompani, Dans Invitro, i hjembyen, hvor hun koreograferte korte dansestykker og var pedagog og tilrettelegger for mange prosjekter.

I 2018 flyttet Carla til Berlin for å utvikle sin karriere som frilansdanser. Siden da har hun danset i produksjoner av Ivan Pérez / Song of the Goat Theatre, Lali Ayguadé & Guillem Chatir, Christof Loy og Leigh-Anne Vizer. De siste årene har hun vært en del av koreografiteamet for Cavalcada de Reis i Barcelona, og sommeren 2019 var hun koreografassistent for UEFA Champions League-finalen og for Lima 2019 Pan American Games Ceremonies.

Opptredener

Fremtidige forestillinger

Tidligere forestillinger