Handlekurv Min side

Kari Postma

Sopran

Kari Postma har sunget en rekke store roller på noen av Europas og Skandinavias største scener, som Komische Oper Berlin, Det Kongelige Teater i København, og som medlem av solistensemblet på Staatsoper Hamburg. I 2015 sang hun tittelrollen i Katja Kabanova ved Den Norske Opera & Ballett i Willy Deckers regi, til strålende kritikker. Den senere tiden har hun blant annet gjort tittelrollen i La Wally ved Volksoper Wien, tittelrollen i Tosca med Nederlandse Reiseopera og Ortrud i Lohengrin med Victoria Symphony Orchestra i Canada.

Blant rollene på hennes repertoar finner vi Mimí og Musetta i La bohème, Norina i Don Pasquale, Grevinnen og Susanna i Figaros bryllup, Zerlina og Donna Elvira i Don Giovanni, Zdenka i Arabella, Nannetta i Falstaff, Adina i Elskovsdrikken, Ännchen i Jegerbruden, Grete i Hans og Grete, Pamina i Tryllefløyten, Violetta i La traviata, Leonora i Trubaduren, Liú i Turandot, Rosalinde i Flaggermusen og Tatjana i Eugen Onegin.

Postma er også en etterspurt konsertsanger og synger med alle de største symfoniorkestrene i Skandinavia. Hun har studert ved Musikkonservatoriet i Trondheim, Norges Musikkhøgskole og Operaakademiet i København.

Hun har vunnet den nasjonale finalen i Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse, 1. pris i Philips musikkonkurranse, 2. pris og Leipzig-operaens pris i Francisco Vinas-konkurransen i Barcelona og var finalist i Montserrat Caballé-konkurransen i Andorra.

 

Opptredener

Fremtidige forestillinger

Tidligere forestillinger

  • Katja Kabanová i Katja Kabanova