Hopp til hovedinnhold
Handlekurv Min side

Mikael Rønne

Danser

 

 

Mikael Rønne er opprinnelig fra Tromsø, og ble uteksaminert med BA i dans fra Kunsthøgskolen i Oslo i 2012. Han frilanser som danser med base i Oslo, og har i flere år jobbet med både Jo Strømgren Kompani og Oslo Danse Ensemble. 

Mikael er en allsidig danser, med erfaring fra både danseteater, samtidsdans, jazzdans, show/artister og musikal. Han har danset på scener, areaner, konserthus, tv, film, reklame, og vært på turnè i inn- og utland med bl.a. Riksteatret, Den Kulturelle Skolesekken og internasjonalt med Jo Strømgren Kompani.

Han frilanser også som koreograf, også på tv og film. Han har vært koreograf i «Skal vi danse» på TV2 i 5 sesonger, vært flere år i staben til Dans Uten Grenser, og koreografert og undervist ved Spin Off Forstudium i Dans for å nevne noe.

Mikael foreleser også i motivasjon og målsetting for BA-studentene i dans på Kunsthøgskolen i Oslo (KHiO), og har erfaring som styremedlem ved både KHiO, Norske Dansekunstnere, PRODA og NyDans Oslo. Han er også ansatt i Skuespiller- og Danseralliansen.

 

Opptredener

Fremtidige forestillinger

Tidligere forestillinger