Hopp til hovedinnhold
Handlekurv Min side

Ivana Milasinovic

Alt

Ivana Milasinovic er fra Serbia og tok sine operastudier hos Biserka Cvejic ved fakultetet for musikk ved universitetet for kunstfag i Beograd. Senere fullførte hun en mastergrad i sang ved Musikkonservatoriet i Kristiansand hos Paul Erik Hansen og Neil Mackie fra Royal College in London.

Som 20-åring begynte Ivana et program for unge talenter ved Milan Scala Opera Studio men valgte å gå over til operastudiene ved universitetet i Beograd. Hun kom også til finalen for unge talenter ved The Royal Opera i London i 2006 men måtte avbryte pga uventet sykdom.

 Fra 2002–2004 var Ivana en del av Opera Studio ved Operaen i Beograd og gjorde flere roller som blant annet Lola i Cavalleria rusticana av Maschagni, hovedrollen Fema i den serbiske operaen Pokondirena Tikva av Logar, La Zia Principessa i Suor Angelica av Puccini og Orlofsky i Flaggermusen av J. Strauss.  Ivana Milasinovic har vunnet flere konkurranser, blant annet førsteprisen ved Arendal Grieg Festival i februar 2006 og førsteprisen i den internasjonale konkurransen ”Jeunesses Musicales” i Beograd, mars 2008.

Opptredener