Handlekurv Min side

Kristin Rustad Høiseth

Sopran

Kristin Rustad Høiseth har studert musikk og teater ved konservatoriene i Tromsø, Stavanger og Trondheim, og har arbeidet som landsdelsmusiker i Harstad og distriktsmusiker i Nord-Trøndelag. Hun ble ansatt i Operakoret ved Den Norske Opera & Ballett høsten 2007.

Hun har sunget roller som Blondchen i Bortførelsen fra Seraillet ved Operaen i Kristiansund, tittelrollen i Sour Angelica, Evrydike i Orfeo, og Susanna i Figaros bryllup ved TrønderOperaen, Camilla i Frøken Victoria og Frasquita i Carmen ved Musikkteatret i Trondheim, og Amahl i Amahl og de nattlig besøkende av Menotti. Ved Nasjonaloperaen har hun gjort rollene som Søster Osmina i Suor Angelica og En hatteselger i Rosenkavaleren.

Rustad Høiseth har vært solist med Trondheim Symfoniorkester og TrondheimSolistene og har spilt i nyskrevet musikkteater for barn og unge som og er gitt ut på plate, blant annet Fine Frk. Fiseflyndre i Fisboblefest av Knut Anders Vestad. Hun medvirker også på Frode Fjellheim sin plate Aijles Gaaltije, en arktisk messe, som fikk Spellemannsprisen i 2005.

Opptredener

Tidligere forestillinger