Hopp til hovedinnhold
Handlekurv Min side

Vivian Ellefsen

Fløyte, solo

Vivian Ellefsen har vært fast ansatt som solofløytist i Operaorkestret siden høsten 2002. Hun har diplomutdannelse fra Norges musikkhøgskole, med Per Øien og Andrew Cunningham som lærere. Tidligere har hun vært ansatt som solopiccolofløytist i Bergen Filharmoniske Orkester, hvor hun også har hatt langtidsvikariat som solofløytist.

Hun har også hatt lenger engasjement i Oslo Filharmonien som alternerende solofløytist, Kungliga Hovkapellet i Stockholm som alternerende solofløytist og Helsingborg Symfoniorkester som solofløytist. Hun har ellers vikariert som solofløytist i Trondheim symfoniorkester, Kringkastingsorkesteret, Kungliga Filharmonikerna i Stockholm, Stockholm Sinfonietta og Det Norske Kammerorkester.

Andre ensembler hun har spilt med er Bit 20 ensemblet, Kammarensemblen i Stockholm, samt Ensemble Ernst, hvor hun er fast medlem. Hun har deltatt på Risør Kammermusikkfest, vært solist med Fabio Biondi og Øistein Sonstad med Det Norske Kammerorkester og også med Den Norske Operas Kammerorkester i Operaens egen kammerkonsertserie høsten 2010.

Opptredener