Operaen.no på alle flater

Denne vinteren har vi jobbet med å oppgradere og redesigne nettsidene våre og billettsystemet vårt – i alle størrelser og for alle flater.

Det har vært en lang og spennende prosess, med involvering av mange mennesker – både fra de som jobber i Operaen, og publikummerne som kommer på besøk til oss. Ikke bare har nettsidene våre fått et nytt visuelt uttrykk, vi har også forsøkt å gi deg mer informasjon om forestillingene, gjøre det lettere for deg å finne en forestilling du vil se, og kjøpe billetter til den.

Det største og viktigste løftet er at du nå endelig kan kjøpe billetter på alle flater - på mobilen, på nettbrettet og på mac og PC. Vi vil at det skal være like enkelt for deg å kjøpe billetter til en forestilling på mobilen på bussen til jobb som på ipad'en hjemme i sofaen. Målet vårt er at det skal være lekende lett, og at du nå kan bruke akkurat den flaten du vil er et skritt i den retning. Noen av dere har blitt møtt av prosjektet underveis - å teste ideene våre på publikummere og ekte brukere og ikke bare oss selv har vært viktig. Tusen takk til alle dere som har vært villig til å prøve ut våre halvferdige løsninger, tilbakemeldingene fra dere har vært gull verdt!

Noen av tilbakemeldingene har vi kunnet implementere ganske raskt, mens andre trenger litt mer tid og arbeid å få fulgt opp og endret. Men alle tilbakemeldinger har påvirket prosjektet, og vi setter utrolig pris på den hjelpen dere har gitt. 

Det er fortsatt ting som gjenstår på nettsidene våre, og vi jobber videre for å gjøre opplevelsen enda litt bedre. Litt mer innhold skal ut, og funksjonalitet for fornyelse og kjøp av abonnement skal på plass om ikke så alt for lenge. Og så er vi jo veldig spente på å slippe neste sesong i denne nye drakten!